Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 7.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Punaherukka 13g7.3kcal0.2g1g0.1g0.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%26g15kcal0.8g1.8g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 16g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g47g40kcal0.5g8.7g0.2g0.9g
Fariinisokeri9g36kcal0g9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.8g22kcal0.8g0.2g1.9g0.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)25g80kcal3.4g14.5g0.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g620kcal14.8g72g29g10g
Valittu annoskoko156g310kcal7.4g36g14.5g5g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal3.7g18g7.3g2.5g
Arvot/100g100g199kcal4.7g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218