Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g14g44kcal1.4g8.9g0.3g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g69g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 23g32kcal2.9g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g245kcal11.4g37g5.6g3.8g
Valittu annoskoko156g122kcal5.7g18.5g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal2.9g9.3g1.4g1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274