Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g121g25kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g144kcal2.6g12.6g9.2g4.4g
Valittu annoskoko156g72kcal1.3g6.3g4.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g36kcal0.7g3.2g2.3g1.1g
Arvot/100g100g46kcal0.8g4g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927