Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 19g4.4kcal0.3g0.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Tomaattimurska 13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 52g40kcal9g0g0.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g26g41kcal4.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g221kcal28.2g4.6g9.4g2.2g
Valittu annoskoko156g110kcal14.1g2.3g4.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal7.1g1.2g2.4g0.6g
Arvot/100g100g71kcal9g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895