Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 16g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruohosipuli 2.4g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 28g37kcal2.4g4.9g0.6g1.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 24g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)24g37kcal3.9g1g2g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 53g29kcal0.8g7g0.1g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g268kcal16.4g29.2g9.6g4.6g
Valittu annoskoko156g134kcal8.2g14.6g4.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal4.1g7.3g2.4g1.2g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964