Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g34g37kcal2.6g6g0.2g3g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Paprika keltainen 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%54g91kcal10.7g0g5.4g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g314kcal27.6g17.2g14.2g7.8g
Valittu annoskoko156g157kcal13.8g8.6g7.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal6.9g4.3g3.6g2g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.5g4.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373