Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.7g9kcal0g0g1g0g
Katkarapu 13g8.7kcal1.8g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.7g3kcal0g0.1g0.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 17g34kcal0.2g0.3g3.4g0.7g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Katkarapu 76g52kcal11g0g0.8g0g
Ketsuppi 17g15kcal0.2g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g273kcal27.6g12.6g11.6g3g
Valittu annoskoko156g137kcal13.8g6.3g5.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal6.9g3.2g2.9g0.8g
Arvot/100g100g87kcal8.8g4g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073