Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 45g315kcal0.3g0g35.5g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g127kcal0g30.8g0g0.5g
Sokeri 38g155kcal0g38.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1312kcal8.4g145.8g77.2g1.6g
Valittu annoskoko156g656kcal4.2g72.9g38.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g328kcal2.1g36.5g19.3g0.4g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.6g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094