Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka37g141kcal8.6g0g11.2g0g
Cashewpähkinä 15g85kcal3g2.8g6.9g0.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 37g28kcal0.3g5.8g0.1g0.4g
Fariinisokeri7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.4g54kcal0g0g6g0g
Päärynä kuorittu 37g16kcal0.1g3g0g1.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g712kcal24.4g38.2g48.4g5g
Valittu annoskoko156g356kcal12.2g19.1g24.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g178kcal6.1g9.6g12.1g1.3g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597