Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g30g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 42g30kcal0.8g6g0.1g0.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g246kcal16.6g17.2g11.6g2.6g
Valittu annoskoko156g123kcal8.3g8.6g5.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal4.2g4.3g2.9g0.7g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759