Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)77g25kcal2.6g3.5g0g0g
Sokeri 23g94kcal0g23.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen10g74kcal0g0g8.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.7g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g698kcal14.4g116.8g17.6g3.2g
Valittu annoskoko156g349kcal7.2g58.4g8.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g174kcal3.6g29.2g4.4g0.8g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172