Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 126g142kcal26.7g0g3.8g0g
Voi 13g92kcal0.2g0.1g10.3g0g
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g477kcal54.2g1.8g28.2g0.6g
Valittu annoskoko156g238kcal27.1g0.9g14.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g119kcal13.6g0.5g7.1g0.2g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.6g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196