Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g52g58kcal12g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Makaroni, pasta 18g57kcal1.8g11.6g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g8.7g23kcal2.4g0g1.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%35g56kcal0.9g0.9g5.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g451kcal34.8g27.8g21g2.2g
Valittu annoskoko156g226kcal17.4g13.9g10.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal8.7g7g5.3g0.6g
Arvot/100g100g144kcal11.1g8.9g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642