Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g24g40kcal4.5g0g2.4g0g
Keittojuurekset, apetit12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g32g23kcal0.5g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g132kcal10.2g11.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko156g66kcal5.1g5.7g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal2.6g2.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681