Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 130g14kcal0.7g1.8g0.1g0.9g
Sokeri 10g38kcal0g9.5g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g12g2.4kcal0g0.8g0g0g
Tilli, tuore 2.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g111kcal1.6g24.2g0.2g1.8g
Valittu annoskoko156g56kcal0.8g12.1g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal0.4g6.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041