Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 21g7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 36g44kcal7.5g0g1.6g0g
Naudan paahtopaisti36g39kcal7.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g193kcal31.2g4.4g5g1.8g
Valittu annoskoko156g97kcal15.6g2.2g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal7.8g1.1g1.3g0.5g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355