Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g9kcal0g0g1g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g13g20kcal3.5g0.2g0.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g20g4.3kcal0.2g0.9g0g0.4g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g12g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g139kcal9.4g15.4g3.8g2.6g
Valittu annoskoko156g70kcal4.7g7.7g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal2.4g3.9g1g0.7g
Arvot/100g100g45kcal3g4.9g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271