Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss43g12kcal0.6g2.1g0.1g1.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%35g38kcal0.9g0.9g3.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto12g32kcal2.2g0g2.5g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)29g97kcal3.5g18.9g0.7g2g
Tonnikala vedessä 35g36kcal7.8g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g492kcal30g43.8g21.6g6.6g
Valittu annoskoko156g246kcal15g21.9g10.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal7.5g11g5.4g1.7g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047