Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 9g16kcal1.6g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g42kcal0.2g0.4g4.4g0g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 62g47kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g242kcal6.4g21.8g13.6g1.4g
Valittu annoskoko156g121kcal3.2g10.9g6.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal1.6g5.5g3.4g0.4g
Arvot/100g100g78kcal2g7g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542