Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 36g79kcal6.2g0g6.1g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)45g13kcal0.4g2.7g0.1g0.4g
Spagetti, Barilla20g69kcal2.4g14.1g0.3g0.6g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattisalsa 2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g373kcal19g38g16g3.4g
Valittu annoskoko156g186kcal9.5g19g8g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal4.8g9.5g4g0.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704