Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio14g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Pizzamix juusto14g46kcal2.7g1g3.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Atria broilerin filesuikale maustamaton28g30kcal6.3g0g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl23g82kcal2.5g15.6g1g1.4g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.5g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g403kcal24.6g37.8g16.8g3.4g
Valittu annoskoko156g202kcal12.3g18.9g8.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal6.2g9.5g4.2g0.9g
Arvot/100g100g129kcal7.9g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81719