Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.3g1g
Sipulikuutiot rainbow50g5kcal0.8g0.8g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)5g32kcal0g0g3.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki50g76kcal0.5g3g6.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g249kcal4.4g10.6g20.8g2.8g
Valittu annoskoko156g125kcal2.2g5.3g10.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal1.1g2.7g5.2g0.7g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888