Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g45g77kcal8.6g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g213kcal19g7g11.4g1g
Valittu annoskoko156g106kcal9.5g3.5g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal4.8g1.8g2.9g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891