Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Oivariini, 60 (100g)3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl52g178kcal1g1.6g18.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g52g13kcal0.9g1.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g493kcal4.2g8.2g48.6g2.6g
Valittu annoskoko156g247kcal2.1g4.1g24.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal1.1g2.1g12.2g0.7g
Arvot/100g100g158kcal1.3g2.6g15.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957