Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.6g4.9kcal0.9g0.1g0g0.5g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g39kcal1.1g7.1g0.2g1.8g
Grahamjauho 33g108kcal3.5g19.9g0.7g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 35g122kcal3.6g24.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g585kcal18.2g103.8g7g13.4g
Valittu annoskoko156g293kcal9.1g51.9g3.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna78g146kcal4.6g26g1.8g3.4g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.2g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901