Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)25g26kcal4g0.5g0.9g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Munakoiso 33g7.5kcal0.2g1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kikherne säilötty Bonduelle22g29kcal1.4g4.4g0.7g1.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.3g6.6kcal0g0.1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g206kcal12.8g19.6g8.4g6g
Valittu annoskoko156g103kcal6.4g9.8g4.2g3g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal3.2g4.9g2.1g1.5g
Arvot/100g100g66kcal4.1g6.3g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880