Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 35g43kcal7.5g0g1.5g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.8g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g39g23kcal0.6g5g0g0.3g
Oliiviöljy 2.8g24kcal0g0g2.8g0g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g223kcal17.4g15.8g9.4g1.4g
Valittu annoskoko157g111kcal8.7g7.9g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal4.4g4g2.4g0.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236