Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g4g14kcal0g0.1g1.5g0g
Becel juokseva, annos 10g9g61kcal0g0g6.9g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g40g177kcal2.8g27g7.8g1.4g
Vispikerma Flora 20%33g73kcal1g1.7g6.6g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)27g15kcal2.3g1.3g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g17g96kcal1.4g9.5g5.9g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g10g54kcal0.5g5.9g3.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2g6.9kcal1.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1096kcal19.4g116g64g2.8g
Valittu annoskoko156g548kcal9.7g58g32g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g274kcal4.9g29g16g0.7g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963