Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras36g115kcal5g20.9g1.2g3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)23g25kcal5.8g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 2.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g36g22kcal0.7g3.1g0.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)36g22kcal0.4g1.6g1.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g398kcal24.8g56.4g7.2g6.8g
Valittu annoskoko156g199kcal12.4g28.2g3.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g100kcal6.2g14.1g1.8g1.7g
Arvot/100g100g127kcal7.9g18g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964