Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 56g68kcal11.9g0g2.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika vihreä 24g5.1kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi10g8.3kcal0.5g1.6g0g0g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Smetana, Valio, hyla14g55kcal0.3g0.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g322kcal27g9.2g19.4g2g
Valittu annoskoko156g161kcal13.5g4.6g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal6.8g2.3g4.9g0.5g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162