Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g15g2.1kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Hillosipuli, Rainbow12g4kcal0.1g0.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria61g67kcal12.9g0g1.5g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g202kcal28.6g8g5.6g2.6g
Valittu annoskoko156g101kcal14.3g4g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal7.2g2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g65kcal9.2g2.6g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604