Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 34g8.7kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Nauris 25g7kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g27kcal1.6g0.1g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g191kcal10.8g14g9.2g3.8g
Valittu annoskoko156g95kcal5.4g7g4.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal2.7g3.5g2.3g1g
Arvot/100g100g61kcal3.5g4.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713