Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 115g32kcal1.4g4.7g0.2g2.4g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 1.6g6.2kcal0g0g0.7g0g
Piirakkataikina Sunnuntai33g121kcal1.6g10.5g8.2g0.7g
Siirappi, tumma2.5g7.9kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g338kcal6.2g34.4g18.2g6.4g
Valittu annoskoko156g169kcal3.1g17.2g9.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal1.6g8.6g4.6g1.6g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903