Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä28g12kcal0.4g2.3g0.1g0.8g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g45g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)57g164kcal7.4g0.7g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g385kcal17.2g11.6g31.2g2.6g
Valittu annoskoko156g192kcal8.6g5.8g15.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal4.3g2.9g7.8g0.7g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991