Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 61g23kcal0.6g4.2g0.1g1.5g
Nauris 12g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4g29kcal0g0g3.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton8.1g13kcal0.6g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g146kcal3g11.4g8.8g3.8g
Valittu annoskoko156g73kcal1.5g5.7g4.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal0.8g2.9g2.2g1g
Arvot/100g100g47kcal1g3.6g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566