Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.7kcal0.5g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha30g50kcal5.6g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.15g51kcal1.9g9.8g0.3g0.5g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow11g1.7kcal0.2g0.2g0g0.3g
Xtra salaattitonnikala öljyssä27g69kcal4.8g0.1g5.3g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.12g33kcal3.6g0.2g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g476kcal34g25.2g25.6g2.6g
Valittu annoskoko156g238kcal17g12.6g12.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g119kcal8.5g6.3g6.4g0.7g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413