Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Perunajauho 1dl=70g3.8g13kcal0g3.1g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 11g3.9kcal0.3g0.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g52kcal0.3g0.5g5.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g19g12kcal2.1g0.8g0.1g0g
Marianne crush 150g11g49kcal0.1g9.8g1g0.2g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)32g27kcal0.1g6.6g0g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl23g77kcal0.5g0.7g8g0g
Ranskalaiset pastillit7.6g35kcal0.2g5.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g710kcal12.4g84.2g35.2g2.2g
Valittu annoskoko156g355kcal6.2g42.1g17.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g178kcal3.1g21.1g8.8g0.6g
Arvot/100g100g227kcal4g26.9g11.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576