Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr18g52kcal1.5g1.7g4.4g0.3g
Kesäkurpitsa, tuore83g14kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuusto11g38kcal2.2g0g3.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio37g24kcal0.6g1.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g258kcal9.8g11.4g19.4g2g
Valittu annoskoko156g129kcal4.9g5.7g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal2.5g2.9g4.9g0.5g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757