Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g36g124kcal5.6g22.9g1.1g2.2g
Tonnikala vedessä, rainbow29g29kcal5.8g0.1g0.6g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g8.9g45kcal0.6g4.7g2.6g0.2g
Ruokakerma Valio 5%42g25kcal0.5g1.2g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 13g13kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g500kcal26g62.8g15.8g5.8g
Valittu annoskoko156g250kcal13g31.4g7.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g125kcal6.5g15.7g4g1.5g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.1g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850