Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green21g69kcal5.1g10.3g0.2g2.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g52g18kcal0.5g3.5g0.3g0.7g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtikaali 5.6g2.2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g229kcal17.2g28.6g3.8g6.8g
Valittu annoskoko156g114kcal8.6g14.3g1.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal4.3g7.2g1g1.7g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012