Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 29g18kcal0.9g1.4g1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g7.1g26kcal1g5.2g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Chilikastike original, Felix4.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0g
Persilja 8.6g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g29g17kcal0.1g4.3g0g0.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 71g105kcal15.3g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g369kcal37g23.2g13.8g2.8g
Valittu annoskoko156g184kcal18.5g11.6g6.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal9.3g5.8g3.5g0.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152