Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu10g7kcal1.4g0.1g0.1g0g
Sinisimpukka vedessä 10g8.8kcal1.6g0.2g0.2g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g40g32kcal7.5g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)40g10kcal0.4g2.2g0g0.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma ingman 5%20g17kcal0.7g1.2g1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus25g84kcal5.7g13.1g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g350kcal35g34.8g8.2g4.6g
Valittu annoskoko156g175kcal17.5g17.4g4.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal8.8g8.7g2.1g1.2g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157