Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g41g93kcal2.7g17g0.7g5.7g
Tonnikala vedessä 29g30kcal6.4g0g0.4g0g
Tomaatti 51g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)14g39kcal4.3g0g2.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.1g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 12g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Becel kevyt margariini 5g6.1g20kcal0.1g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g398kcal28.6g38.4g12g13.6g
Valittu annoskoko156g199kcal14.3g19.2g6g6.8g
Annoskoko puolitettuna78g100kcal7.2g9.6g3g3.4g
Arvot/100g100g128kcal9.2g12.3g3.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778