Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g86kcal0.1g0g9.7g0g
Sokeri12g50kcal0g12.3g0g0g
Kaurahiutale 16g58kcal2.2g8.8g1.1g1.5g
Kaurajauho 5.3g20kcal0.8g3g0.4g0.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 10g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen39g81kcal0.2g8.1g5.4g0.2g
Banaani, kuorittu 34g29kcal0.4g6.2g0.1g0.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 29g22kcal0.2g4.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g698kcal8g87g33.8g6.4g
Valittu annoskoko156g349kcal4g43.5g16.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g175kcal2g21.8g8.5g1.6g
Arvot/100g100g223kcal2.6g27.8g10.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343