Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g43g150kcal5.6g29.8g0.7g1.4g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)43g39kcal7g0.6g0.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g34g29kcal0.5g1.5g2.4g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g52kcal4g0g4g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g627kcal34.8g65.6g24.6g4g
Valittu annoskoko156g314kcal17.4g32.8g12.3g2g
Annoskoko puolitettuna78g157kcal8.7g16.4g6.2g1g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686