Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8012g47kcal8.7g0.6g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu76g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g63kcal0.4g0.6g6.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g529kcal35.2g2.8g42.2g3.2g
Valittu annoskoko156g264kcal17.6g1.4g21.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal8.8g0.7g10.6g0.8g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107