Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,331g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)15g110kcal0g0g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit25g5.1kcal0.8g0.5g0g0.6g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g25g45kcal5.4g0.5g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g83kcal0.5g0.7g8.6g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g698kcal28.4g29g51.2g2.6g
Valittu annoskoko156g349kcal14.2g14.5g25.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g174kcal7.1g7.3g12.8g0.7g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245