Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 73g92kcal15.4g0g3.3g0g
Ruokakerma ingman 5%49g42kcal1.7g3g2.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.8g5.5kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g17g13kcal0.8g2.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g357kcal37.4g13.8g16.4g1g
Valittu annoskoko156g179kcal18.7g6.9g8.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal9.4g3.5g4.1g0.3g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547