Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g33g238kcal0.3g0.3g26.5g0g
Fariinisokeri33g134kcal0g33g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7.4g25kcal1.7g3.3g1.6g0.8g
Pandan tumma suklaa 150 g12g62kcal0.6g6g3.7g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g17g87kcal1.6g8.8g5.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl8.3g48kcal1.7g0.4g4.2g1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g55kcal0.3g0.5g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1390kcal19.2g108.6g99.4g3.6g
Valittu annoskoko156g695kcal9.6g54.3g49.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g348kcal4.8g27.2g24.9g0.9g
Arvot/100g100g445kcal6.1g34.7g31.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773