Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)4.7g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Valio14g38kcal2.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g668kcal51.8g0.8g51.4g0g
Valittu annoskoko156g334kcal25.9g0.4g25.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g167kcal13g0.2g12.9g0g
Arvot/100g100g214kcal16.6g0.3g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923